Πανιώνιος: Το θέμα είναι να μην χάνεις

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Το θέμα είναι να μην χάνεις

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης στέκεται στον χαρακτήρα που δείχνει ο Πανιώνιος ο οποίος παίρνει αποτέλεσμα ακόμα και όταν δεν παίζει.

Στο τέλος κάθε πετυχημένης σεζόν σχεδόν κανένας οπαδός δεν θυμάται αν η ομάδα του σε κάποιους αγώνες δεν έπαιξε ωραία μπάλα ή αν χρειάστηκε να παίξει άμυνα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος δεν ήταν καλός χθες. Οι παίκτες του έκαναν εύκολα το λάθος, πήγαιναν δεύτεροι στην μπάλα με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να έχει κατοχή και να φτάνει μπροστά στην εστία των «κυανέρυθρων». Μια καλή ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα της και ο Πανιώνιος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, τον Σωκράτη Διούδη.

Ο πορτιέρο του Ιστορικού όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών» μην επιτρέποντας στον Πλατανιά να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε τις φωνές στους παίκτες του σε μια προσπάθεια να τους ξυπνήσει, αλλά όταν βασικά σου γρανάζια δεν είναι σε καλή ημέρα και δεν μπορείς να γίνεις απειλητικός, τότε αναγκαστικά κοιτάς να αποφύγεις το χειρότερο δυνατό.

Έτσι, στην επανάληψη η ομάδα αποφάσισε να ορθώσει ένα τοίχο μπροστά από τον Διούδη, να καλύψει τους όποιους χώρους και να μην δώσει την δυνατότητα στον Πλατανιά να φτιάξει φάσεις. Κάτι που έγινε αφού με εξαίρεση δύο φάσεις του Ανγκούλο η άμυνα του Ιστορικού δεν έδωσε το δικαίωμα για φάσεις και ο βαθμός ήρθε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Όταν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις, τότε προσπαθείς τουλάχιστον να μην χάσεις και αυτό έκανε απόλυτα πετυχημένα χθες η ομάδα. Ουζουνίδης και παίκτες βλέποντας ότι επιθετικά δεν ήταν καλοί προτίμησαν με το γνωστό τους όπλο την καλή αμυντική λειτουργία να πάρουν τον βαθμό, και να συνεχίζουν το ταξίδι προς το όνειρο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΥΓ. Η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά μικρή σημασία έχει αν παραμένει στην πρώτη πεντάδα.

ΥΓ1. Το ματς με την Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική είναι το πιο κρίσιμο αφού με νίκη νομίζω ότι αγκαλιάζει τα πλέι οφ (εφόσον βέβαια καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια).

ΥΓ2. Θέμα ημερών είναι πλέον η επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη και καταλαβαίνει κανείς ότι τα καλύτερα έρχονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα