Δεύτερες σκέψεις για Μουρίνιο και... στροφή σε Γκιγκς

Δεύτερες σκέψεις για Μουρίνιο και... στροφή σε Γκιγκς

Κώστας Ζάλιαρης
Δεύτερες σκέψεις για Μουρίνιο και... στροφή σε Γκιγκς

bet365

Νέο σενάριο για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει στο φως ο βρετανικός Τύπος κάνοντας λόγο για στροφή στον Ράιαν Γκιγκς και... άκυρο στην περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Κυριακάτικη έκδοση της «Mirror», αναφέρει πως οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» έχουν... γλυκαθεί με τη χρησιμοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τη δεύτερη ομάδα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην παράδοση του συλλόγου να δίνει βάρος στο δικό του «αίμα» από τα τμήματα υποδομής.

Αυτός είναι ο λόγος που ενδέχεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει καλοκαιριού τα μεγάλα αφεντικά της Γιουνάιτεντ και να ... στραφούν στον Ράιαν Γκιγκς σε περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο του Φαν Χάαλ.

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.95 τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ουαλός νυν βοηθός του Ολλανδού κόουτς εμφανίζεται πρόθυμος να κρατήσει το «τιμόνι» στα χέρια του, όπως το είχε κάνει στο φινάλε της σεζόν 2013-2014 ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες.

Από την πλευρά του, ο «special one» φαίνεται να χάνει έδαφος στις υποψηφιότητες για τον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ, αφού προτιμά να κάνει σημαντικές και δαπανηρές προσθήκες στο ρόστερ και δεν δείχνει να εμπιστεύεται τόσο πολύ τους νεαρούς, ντόπιους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα