Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 25η αγωνιστική συνεχίζεται με «μάχες» για τα πλέι οφ να τραβούν το ενδιαφέρον, Ξάνθη και Λεβαδειακός θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά με τον Πανθρακικό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στις 15:00.

Δίχως τους τραυματίες Μελίσση, Χρήστου και Τζανή, αλλά και τον τιμωρημένο Χασομέρη καταστρώνει τα πλάνα του ο Γιάννης Χατζινικολάου, ενώ υπολογίζεται κανονικά, όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Από την άλλη ο Τούντορ έχει να αντιμετωπίσει και την απρόοπτη απουσία του Τσίμιροτ, ενώ ακόμη δεν υπολογίζει στον Γκάρι Ροντρίγκες.

Διαβάστε ΕΔΩ για τα πλάνα και την ταυτότητα της αναμέτρησης.


Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η Skoda Ξάνθη θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Καλλονή. Στόχος της είναι να πάει στους 33 βαθμούς, να βάλει από κάτω τον Παναιτωλικό, να πιάσει τον Αστέρα και να περιμένει πιθανό του στραβοπάτημα στο ματς με την ΑΕΚ αύριο (7/3).

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπέρτο και Λουσέρο, ενώ ο Καραγεωργίου από την άλλη πηγαίνει... άδεια στα Πηγάδια.

Οι Ελλακόπουλος, Φαβάλι είναι τιμωρημένο, οι Βαλιός, Χιντασέλι, Νομπρέγκα, Σπυρόπουλος, Στρατηλάτης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ο Γιουκαρής είναι εκτός λόγω ίωσης

- Διαβάστε ΕΔΩ για τα πλάνα και την ταυτότητα της αναμέτρησης.


Στην άλλη αναμέτρηση που γίνεται την ίδια ώρα, Βέροια και Λεβαδειακός κοντράρονται με τους Βοιωτούς σε περίπτωση νίκης να είναι εκείνοι που θα είναι στην... pole position για την 5άδα.

Για τους γηπεδούχους δεν είναι διαθέσιμοι οι Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο και στον ανέτοιμο Μπαλάφα.

Οσο για τον Άκη Μάντζιο, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης, Μουλόπουλος και οι τραυματίες Βερέμκο, Ουόν, Καψάσκης, Ντομοβτσίσκι

- Διαβάστε ΕΔΩ για τα πλάνα και την ταυτότητα της αναμέτρησης.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενέι στη λεωφόρο τον Ατρόμητο. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να μειώσουν την απόσταση από τη 2η ΑΕΚ, ενώ η ομάδα του Περιστερίου μόνο με τρεις βαθμούς θα έχει ελπίδες για πλέι οφ. Εστω και ελάχιστες...

Ο Στραματσόνι θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του το Λέτο, ενώ δεν υπολογίζει στον Μπουμάλ, στον ανέτοιμο Σάντσεθ, στον Νάνο που λείπει με άδεια, αλλά και στους Αμπεντ Λαγό, Μέστο που είναι τιμωρημένοι.

Ο Τραϊανός Δέλλας από την άλλη, δεν έχει στα σχέδιά του τους τραυματισμένους Εμπόου - Κούρο, αλλά και στον τιμωρημένο Κεϊτά.

- Διαβάστε ΕΔΩ για τα πλάνα και την ταυτότητα της αναμέτρησης.

25η αγωνιστική

5/3

Ηρακλής-Ολυμπιακός -
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0
Πλατανιάς-Πανιώνιος 0-0

6/3

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 15:00
Skoda Ξάνθη-Καλλονή 17:15
Βέροια-Λεβαδειακός 17:15
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 19:30

7/3

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

19:30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα