Χετάφε - Σεβίλλη 1-1

Gazzetta team
Χετάφε - Σεβίλλη 1-1

bet365

Η Σεβίλλη προηγήθηκε προς το τέλος του αγώνα με την Χετάφε, όμως για ακόμα μία φορά φέτος απέτυχε να πάρει εκτός έδρας νίκη (1-1).

Σε ένα ματς στο οποίο άξιζε μόνο το δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ουνάι Εμερι δέχθηκε γκολ 7 λεπτά αφού άνοιξε το σκορ και παρέμεινε η μοναδική στην La Liga που δεν έχει νίκη μακριά από το «σπίτι» της. Οι Σεβιγιάνοι ισοφαρίστηκαν από τους Μαδριλένους που είχαν να σκοράρουν 642 λεπτά στο πρωτάθλημα, 'επίδοση' που ήταν η χειρότερη στην ιστορία τους.

Το πρώτο μέρος εύκολα θα μπορούσε να κάνει κάποιον να κοιμηθεί. Ομάδες που δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν, είχαν να προσφέρουν ακίνδυνα σουτ με αποτέλεσμα ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές λάθος πάσες και γεμίσματα. Την καλύτερη φάση στα πρώτα 45 λεπτά την είχε ο Βιτόλο για την Σεβίλλη αλλά ο Γκουάιτα απέκρουσε.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού οι δύο ομάδες αποφάσισαν να πάρουν πρωτοβουλία. Ο Μπανέγα βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο τον νίκησε με τα πόδια για να απαντήσει η Χετάφε με το δυνατό αριστερό του Σαράμπια που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 79' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με το φάουλ του Εβερ Μπανέγα, όμως στο 86' οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν με το σουτ του Εμιλιάνο Βελάσκες από τη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του Κρον-Ντέλι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα