Ικανοποιημένος ο Πετράκης

Ικανοποιημένος ο Πετράκης

Ικανοποιημένος ο Πετράκης

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλό δρόμο, είχε καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, προερχόταν από καλά αποτελέσματα και σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες λόγω του ότι είναι γειτονικό ντέρμπι, είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα της απόδοσής μας αλλά και από το αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αυτό το δρόμο δεν θέλω να τον χάσουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε με σοβαρότητα και ωριμότητα για το επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το 3-5-2 που αποδίδει καρπούς και αν αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας στα τελευταία παιχνίδια, σημείωσε: «Το σύστημα παίζει το ρόλο του αλλά παίζουν ρόλο και οι παίκτες που το υπηρετούν. Οι συνθήκες κάθε αγώνα ορίζουν την τακτική που ακολουθούμε».

Για την κίνηση τριών ποδοσφαιριστών του να δώσουν συγχαρητήρια στον Κυριακίδη μετά από μια επέμβασή του είπε: «Οτιδήποτε έχει να κάνει με το fair play και την καλή διάθεση πρέπει να αναδεικνύεται».

Για το ότι ο ΠΑΣ σε κάθε αγώνα αναδεικνύει συνεχώς καινούριους πρωταγωνιστές καθώς και για το γκολ του Λίλα, τόνισε: «Ο Λίλα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Είναι πολυθεσίτης και αυτό είναι καλό για κάθε προπονητή. Είμαστε 25 και αυτοί που κρίνω ότι είναι καλοί και σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους θα παίζουν».

Best of internet