Μαντζουράκης: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Gazzetta team
Μαντζουράκης: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Γιάννης Μαντζουράκης χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη του ΠΑΣ επί της ομάδας του...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του και έφτασε δίκαια στη νίκη. Εμείς είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή και χάσαμε πολλές μπάλες. Στο β’ ημίχρονο ισορροπήσαμε και εκτός από δύο φάσεις δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Όταν πιστέψαμε όμως ότι μπορούμε να ανέβουμε περισσότερο και να απειλήσουμε, δεχτήκαμε το γκολ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη του και στο συνάδελφο για την πολλή καλή δουλειά που κάνει».

Σε ερώτηση για τα αίτια της αγωνιστικής μεταμόρφωσης του Παναιτωλικού προς το χειρότερο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη είπε: «Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ δεν έμενε πολύς χρόνος για να αντιδράσουμε. Έχουμε κάποια προβλήματα στη συγκρότηση της αμυντικής γραμμής, καθώς είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε χωρίς χαφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα