Παράσχος: «Πρωταγωνιστές ξανά οι διαιτητές»

Νίκος Τσιώκος
Παράσχος: «Πρωταγωνιστές ξανά οι διαιτητές»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στη διαιτησία του Λαμπρόπουλου τονίζοντας ότι πρωταγωνιστές είναι τέτοιοι διαιτητές κάθε Κυριακή.

Για το πέναλτι που δε δόθηκε στο 2' του αγώνα με τον Πανιώνιο φωνάζουν στον Πλατανιά. Σε αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως κάθε Κυριακή πρωταγωνιστές είναι τέτοιοι διαιτητές και ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

«Παρ' όλο που δεν μ' αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, σήμερα θα ασχοληθώ γιατί κάπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πιστεύω ότι αν στο δεύτερο λεπτό μας είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι και το οποίο δεν μας δόθηκε για μια ακόμα φορά, εάν δινόταν και γινόταν εκεί το γκολ, τα πράγματα στη συνέχεια θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Και όταν έχεις έναν Πανιώνιο απέναντί σου που είναι μια αμυντικογενής ομάδα, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετική, θα γινόταν ένα πολύ πιο όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτοί οι διαιτητές είναι κάθε Κυριακή οι πρωταγωνιστές.

Δεν ξέρω πώς μας βλέπουν εμάς και επειδή παίζουμε σε ένα γήπεδο μπορώ να το πω… ησυχαστήριο έρχονται εδώ ας πούμε και κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Την προηγούμενη Κυριακή έγιναν πάλι τα ίδια με την Καλλονή και αυτή την αγωνιστική ερχόμαστε και ζητάμε πάλι κάποιο πέναλτι», είπε ο τεχνικός των Χανιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα