Η νίκη είναι μονόδρομος!

Νίκος Μαρούδας
Η νίκη είναι μονόδρομος!

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να θέλουν να πάρουν... εκδίκηση για τον αποκλεισμό του Κυπέλλου και τους Περιστεριώτες να μείνουν κοντά στα πλέι οφ.

Παιχνίδι που θέλουν πολύ Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στη Λεωφόρο, ο κάθε ένας για τους δικούς τους λόγους.

Οι «πράσινοι», θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ, ενώ επίσης έχουν και... χρωστούμενα στον Ατρόμητο από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Όσο για το βαθμολογικό κομμάτι, θέλουν και εκεί να μείνουν όσο πιο κοντά μπορούν στην Ένωση.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος, που δεν αγωνίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, βλέπει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ως την τελευταία του ευκαιρία να μείνει κοντά στην Ευρώπη. Οι Περιστεριώτες, δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την έξοδό τους στο Europa League μέσω του Κυπέλλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στο Περιστέρι να βλέπουν το ματς της Λεωφόρου ως την τελευταία τους ευκαιρία να μείνουν κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Θα φτάσει στη νίκη το «τριφύλλι»; Σε απόδοση 1.50 στην Interwetten να πάρει το τρίποντο ο Παναθηναϊκός.

Λέτο η επιστροφή!

Ο Παναθηαναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο... Ή μάλλον λάθος. Ο Λέτο επιστρέφει στη Λεωφόρο! Ο Αντρέα Στραματσόνι, πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Αργεντινό, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει την φόρμα του και να βρεθεί στον πάγκο (για αρχή) του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Στραματσόνι να τον βάλει στο παιχνίδι, ώστε να έχει και κάποια λεπτά συμμετοχής ενόψει ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τις απουσίες, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπουμάλ, στον ανέτοιμο Σάντσεθ, στον Νάνο που λείπει με άδεια, αλλά και στους Αμπεντ Λαγό, Μέστο που είναι τιμωρημένοι.

Ο Στραματσόνι λοιπόν, αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, δεξιά στην άμυνα ο Μαρινάκης στην θέση του τιμωρημένου Μέστο, στα αριστερά ο Πράνιτς, ενώ στόπερ θα είναι ο Μολέδο με τον Τελάντερ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Εσιέν, με τους Ζέκα και Λουντ πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπεργκ, ενώ στις πτέρυγες ο Βλαχοδήμος με τον Καλτσά.

Ξεκούραστοι στη Λεωφόρο

Τα πράγματα στον Ατρόμητο είναι εντελώς διαφορετικά, από το πως τα είχαν στο μυαλό τους οι Περιστεριώτες την περασμένη εβδομάδα. Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, περίμεναν να πάνε στη Λεωφόρο έχοντας δύο ματς σε διάστημα λίγων ημερών. Ωστόσο, η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε μια μέρα έξτρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές που θα είναι πιο φρέσκοι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κεϊτά, αλλά και στους τραυματίες Εμπόου, Κούρο. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και στην εντεκάδα αναμένεται να υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Την θέση του Κεϊτά θα πάρει ο Ουσέρο, ενώ αυτή του Σουμπίνιο ο Στόιτσεφ.

Έτσι λοιπόν, το 4-2-3-1 του Δέλλα, θα αποτελείται από τους... Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Φυντανίδη, Λαζαρίδη στα στόπερ και τους Μπίτολο αριστερά και Κιβρακίδη δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ουσέρο, με τον Ούμπιντες ελαφρώς πιο μρποστά. Δεκάρι θα είναι ο Μπρίτο, αριστερά ο Στόιτσεφ και στα δεξιά ο Ματέι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι και πάλι ο Λε Ταλέκ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός (3ος, 42 β.) - Ατρόμητος (13ος, 27 β.): Κυριακή 6/3 19:30 Novasports 1

Παναθηναϊκός (4-3-3): Στιλ – Μαρινάκης, Μολέδο, Τελάντερ, Πράνιτς – Εσιέν, Ζέκα, Λουντ – Βλαχοδήμος, Καλτσάς – Μπεργκ

Αποστολή: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Ταυλαρίδης, Μαμούτες, Εβαντζελίστα, Λέτο, Βιγιαφάνιες

Απόντες: Μπουμάλ (τραυματίας), Νάνο (άδεια), Αμπέντ, Λαγός, Μέστο (τιμωρημένοι), Σάντσεθ (ανέτοιμος)

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας – Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο – Ουσέρο, Ούμπιντες – Στόιτσεφ, Μπρίτο, Ματέι – Λε Ταλέκ

Αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπάλλας.

Απόντες: Κεϊτά (τιμωρημένος), Κούρος (τραυματίας), Εμπόου (ανέτοιμος)

Γήπεδο: «Απ. Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Στυλιάρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα