Ανυπομονεί ο Σάντσεθ!

Ανυπομονεί ο Σάντσεθ!

Gazzetta team
Ανυπομονεί ο Σάντσεθ!

bet365

Σα θηρίο στο κλουβί αισθάνεται ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος μέσω social media εξέφρασε την ανυπομονησία του για επιστροφή στη δράση.

Ο Ισπανός στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όταν σε μια έξοδο του Κοτσόλη συγκρούστηκε με τον έμπειρο τερματοφύλακα και υπέστη κάταγμα βραχίονα, το οποίο τον έστειλε στο χειρουργείο. Δύο μήνες μετά και με την αποθεραπεία του να συνεχίζεται, έχει μπει στην τελική ευθεία.

«Χρειάζομαι να παίξω. Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να είναι η τελευταία που θα μείνω εκτός, από τον σκατοτραυματισμό μου. Δύο μήνες εκτός είναι πολλοί αλλά... ΠΑΜΕ!», έγραψε στο instragram ο Σάντσεθ, ο οποίος εκφράζει συνεχώς την επιθυμία του να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα