Το τελευταίο χαρτί και η πεντάδα

Νίκος Τσιώκος
Το τελευταίο χαρτί και η πεντάδα

bet365

Όσο κερδίζει ελπίζει και κάθε ματς είναι τελικός για την Καλλονή, όπως και αυτό με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια, με τους ακρίτες να εξαντλούν τις πιθανότητες για πεντάδα. Απουσίες εκατέρωθεν.

Η νίκη επί του Πλατανιά της έδωσε τη δυνατότητα να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Αν και στην Καλλονή λένε ότι μοναδικός στόχος πλέον είναι να τερματίσουν πάνω από τον Πανθρακικό, η ομάδα της Μυτιλήνης όσο κερδίζει ελπίζει.

Γι' αυτό και κάθε ματς είναι τελικός, όπως και αυτό με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι ακρίτες παίζουν περισσότερο για το γόητρο, αφού δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και με νίκη θα πλησιάσουν την πεντάδα στους τέσσερις βαθμούς και θα αρχίζουν να έχουν πιθανότητες για πλέι οφ, αφού έχουν και εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Χωρίς Μπέρτο, Λουσέρο

Πάντως, εκατέρωθεν υπάρχουν απουσίες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Μπέρτο, Λουσέρο, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, με τον πρώτο να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Έτσι, η αρχική 11άδα αναμένεται να έχει μία αλλαγή, αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Στο 4-2-3-1 ο Ζαρόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπαξεβανίδη να παίρνει πιθανότατα τη θέση του Μπέρτου στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γουάλας να είναι αριστερά και τους Λισγάρα, Καρυπίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Παπαστεριανός και μπροστά τους ο Σολτάνι δεξιά, ο Νιέτο αριστερά και ο Ορφανίδης επιτελικός. Μοναδικός προωθημένος ο Καπετάνος.

Η Καλλονή κι αν έχει απουσίες!

Το έργο της Καλλονής γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου. Οι Ελλακόπουλος, Φαβάλι είναι τιμωρημένο, οι Βαλιός, Χιντασέλι, Νομπρέγκα, Σπυρόπουλος, Στρατηλάτης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ο Γιουκαρής είναι εκτός λόγω ίωσης. Έτσι, θα υπάρξουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δαύκος, με τον Τσαμπούρη να πηγαίνει κατά πάσα πιθανότητα στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά θα είναι ο Γκόλιας και στα στόπερ ο Αναστασιάδης με τον Μίκιτς. Αμυντικά χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Γεωργίου και δεν αποκλείεται να δούμε τον Ξύδα σε ρόλο επιτελικού. Στην κορυφή του 4-2-3-1 θα είναι ο Μάρκοβιτς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόντα Ξάνθη (10η, 30 β.) - Καλλονή (15η, 14 β.): Κυριακή 6/3 17:15 Novasports4

Σκόντα Ξάνθη (4-2-3-1): Ζαρόπουλος - Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας - Φλίσκας, Παπαστεριανός - Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο – Καπετάνος.

Αποστολή: Τσέναμο, Γούτας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Ντιμιτρόφ, Φασίδης, Τριάδης, Κρίστοφερ, Σκούρτης.

Απόντες: Μπέρτος, Λουσέρο (τιμωρημένοι).

Καλλονή (4-2-3-1): Δαύκος - Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Γκόλιας - Καλτσάς, Μπλάζιτς - Μανούσος, Φιορέτος, Γεωργίου - Μάρκοβιτς.

Αποστολή: Μαλλής, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Γιορέντε, Χατζηδημητρίου, Ξύδας, Κάρλσον, Γουερέ, Γκαμάγκας.

Απόντες: Ελλακόπουλος, Φαβάλι (τιμωρημένοι), Βαλιός, Χιντασέλι, Νομπρέγκα, Σπυρόπουλος, Στρατηλάτης (τραυματίες), Γιουκαρής (ίωση).

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Γιάχος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα