Eλλάς Βερόνα - Σαμπντόρια 0-3

Gazzetta team
Eλλάς Βερόνα - Σαμπντόρια 0-3

bet365

Η Σαμπντόρια έβαλε τέλος στο σερί με τις εκτός έδρας ήττες, συνέτριψε την Ελλάς Βερόνα (0-3) και τη βύθισε στην Serie B.

Σε ένα ματς που ήταν ουσιαστικά μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αφού έπαιζε η τελευταία με την 5η από το τέλος, η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν εκείνη που χαμογέλασε πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη σε βάρος της Ελλάς, που χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να σωθεί.

Στο 11' άνοιξαν το σκορ οι Μπλουτσερκιάτι καθώς ο νεαρός πορτιέρε των γηπεδούχων, Γκολίνι, απέκρουσε το σουτ του Κουαλιαρέλα όμως στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πήγε στον Ρομπέρτο Σοριάνο που έγραψε το 0-1. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα η Σαμπ έβαλε γερές βάσεις νίκης. Ο Φαρές γλίστρησε, ο Κουαλιαρέλα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκολίνι, το τελείωμά του πήγε στο δοκάρι, όμως ο Κασάνο ήταν εκεί για να γράψει το 0-2. Αφού τα πάντα είχαν πάει καλά στους Βερονέζους, πήγε και η φάση του 30' Ο Ντε Σιλβέστρι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πλήγωσε την πρώην ομάδα του με ένα καταπληκτικό γυριστό για το 0-3.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Βερόνα θα μπορούσε να έχει σκοράρει αλλά η πάσα του Βσόλεκ δεν ήταν στο σωστό σημείο για τον Τόνι και το τακουνάκι του Ιταλού απέκρουσε ο Βιβιάνο. Η Σαμπντόρια στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να κλειδώσει το ματς και να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη που την ανέβασε στο +8 από τον υποβιβασμό, τη στιγμή που η Βερόνα είναι στο -9 από την σωτηρία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα