Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας 0-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας 0-1

bet365

Εκπληκτική η Λας Πάλμας, πέρασε με 0-1 από την έδρα της Βιγιαρεάλ, έφτασε τις 3 σερί νίκες στην La Liga και πήγε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λας Πάλμας ήταν το αφεντικό στο El Madigal. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι καταφέρνοντας να μπλοκάρει τους Αμαρίγιος και αφού σκόραρε και άντεξε στις λιγοστές ευκαιρίες τους, έσπασε αήττητο σερί 14 αγωνιστικών και το απαραβίαστο της εστίας του Αρεολά στο πρωτάθλημα που κράτησε για 620 λεπτά. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρας στην Ισπανία, οι Canarios ξεκίνησαν το ματς με αυτοπεποίθηση και έβαλαν δύσκολα στην Βιγιαρεάλ, η οποία θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ με τον Ρομπέρτο Σολδάδο ύστερα από πάσα του Αντριάν. Το γκολ όμως το έβαλαν οι φιλοξενούμενοι στο 30' όταν ύστερα από σέντρα του Τζόναθαν Βιέρα από αριστερά, ο Νταβίδ Γκαρθία πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον 'ανίκητο' Αρεολά (0-1).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν με μεγαλύτερο πάθος, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό κόντρα στην Λας Πάλμας, με τον Λέο Μπαπτιστάο, ο οποίος μπήκε στο ημίχρονο, να είναι δραστήριος όμως να μην καταφέρνει να κάνει τη ζημιά. Την καλύτερη ευκαιρία της Βιγιαρεάλ την έχασε ο Μπακαμπού ο οποίος από το πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χάβι Βάρας και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα