Τα... είπαν Ναϊνγκολάν-Μανωλάς (vid)

Τα... είπαν Ναϊνγκολάν-Μανωλάς (vid)

Gazzetta team
Τα... είπαν Ναϊνγκολάν-Μανωλάς (vid)

bet365

Ράτζα Ναϊνγκολάν και Κώστας Μανωλάς τσακώθηκαν στο φινάλε του Ρόμα-Φιορεντίνα αλλά στη συνέχεια, αφού παρενέβησαν οι συμπαίκτες τους, τα βρήκαν.

Στο Olimpico το κλίμα ήταν πανηγυρικό στα τελευταία λεπτά του ματς με την Φιορεντίνα λόγω της μεγάλης νίκης (4-1) αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν... Ο Ναϊνγκολάν είδε μια κίτρινη κάρτα χωρίς λόγο στις καθυστερήσεις και ζήτησε και τον λόγο από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο Μανωλάς να τρέξει για να τον απομακρύνει ώστε να μην αποβληθεί. Αυτή η κίνηση του Ελληνα στόπερ μάλλον δεν άρεσε στον Βέλγο χαφ, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και αμέσως μετά την λήξη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να μην ξεφύγει το πράγμα.

Τελικά, όπως φαίνεται, οι δυο τους τα βρήκαν στη συνέχεια στα αποδυτήρια, από όπου ο Ναϊνγκολάν ανέβασε και μια φωτογραφία τους, γράφοντας: «Σπουδαία νίκη. Ολα καλά». Λίγα λεπτά μετά, σε δηλώσεις του, ο Βέλγος τόνισε πως «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε μια ομάδα, πήρα μια ανόητη κίτρινη κάρτα και διαμαρτυρήθηκα γιατί θεώρησα αυστηρή την απόφαση του διαιτητή. Ο Μανωλάς μου είπε πως ήμουν ανόητος αλλά αυτό το ήξερα ήδη... Ξεκαθαρίσαμε αμέσως τα πράγματα, όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα