Με Αμπντούν η Βέροια

Με Αμπντούν η Βέροια

Με τον Αμπντούν να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Με Αμπντούν η Βέροια

Με μία προπόνηση το Σάββατο (5/3), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Βέροια ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (6/3 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός είχε μπει από την προηγούμενη εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς, όμως είχε μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πλέον, έχει έρθει στο επιθυμητό επίπεδο και είναι στη διάθεση του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Από εκεί και πέρα, ο «Ελέ» δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο και στον ανέτοιμο Μπαλάφα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μάνος, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Επιτροφή Γιαννούλη, Μαραγκός αντί Μπράβο

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Γιαννούλης θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Μαραγκός θα πάρει τη θέση του Ραούλ Μπράβο στα στόπερ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καντιμοίρης, δεξιά στην άμυνα ο Μαλόν, αριστερά ο Γιαννούλης και στα στόπερ οι Πούγγουρας, Μαραγκός. Αμυντικά χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Μαγέφσκι, αριστερά ο Γιουσούφ και επιτελικός ο Ανάκογλου. Στην κορυφή του 4-2-3-1 θα βρίσκεται ο Ναζλίδης.

Best of internet