Εκτός εθνικής ο Βάργκας

Εκτός εθνικής ο Βάργκας

Εκτός εθνικής ο Βάργκας

bet365

Ο Αλάιν Μπαρόχα κλήθηκε κανονικά στην εθνική Βενεζουέλας αλλά όχι και ο Ρόναλντ Βάργκας, λόγω των γεγονότων του Δεκεμβρίου.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο άσος της ΑΕΚ, με τα συνεχή γκολ σε ντέρμπι, προκάλεσε αίσθηση η απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή να μην τον καλέσει στην εθνική ομάδα. Ειδικά από την στιγμή που κάλεσε τον επίσης Κιτρινόμαυρο Μπαρόχα. Στη Βενεζουέλα υπήρξαν και κάποια σχόλια περί άρνησης της Ενωσης να αφήσει τον ποδοσφαιριστή λόγω μικροτραυματισμού αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια ενώ και βάσει κανονισμών οι Κιτρινόμαυροι δεν θα μπορούσαν να επιβάλουν κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια, όπως φαίνεται, είναι ότι ο Βάργκας πληρώνει το γεγονός ότι αρχές Δεκεμβρίου είχε υπογράψει, μαζί με άλλους 14 διεθνείς Βενεζουελάνους, ένα κείμενο που έκανε επίθεση στον προπονητή Σανβιτσέντε και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Για την ΑΕΚ, αν το δούμε ψυχρά το θέμα, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς ο Βάργκας θα αποφύγει την κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα