Επιτέλους... Λέτο!

Επιτέλους... Λέτο!

Gazzetta team
Επιτέλους... Λέτο!

bet365

Για πρώτη φορά ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται σε αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τον συμπεριέλαβε στην 20άδα για το ματς με τον Ατρόμητο!

Η ώρα του Λέτο πλησιάζει! Ο Αργεντινός, ο οποίος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή του «τριφυλλιού» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ανεβάζει στροφές και ο Στραματσόνι έκρινε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή. Ο Λέτο είναι στην 20μελη αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πλέον μένει να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, μιας και επόμενο ματς για τους «πράσινους» είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Περιστεριώτες, οθι παίκτες του Παναθηναίκού έκαναν ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Ο Μπουμάλ συέχισε τη θεραπεία του και έκανε ατομικό, ενώ ο Νάνο απουσίασε με άδεια. Εκτός της αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Αμπέντ, Λαγός και Μέστο.

Αναλυτικά στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα