Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 7-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 7-1

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στην Θέλτα την οποία διέλυσε με 7-1 στο Bernabeu με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει καρέ γκολ και να γράφει ιστορία.

Μία αγωνιστική μετά την ήττα από την Ατλέτικο, η ομάδα του Ζιντεντίν Ζιντάν επέστρεψε στο γνωστό πρόσωπο όταν αντιμετωπίζει ομάδα χαμηλότερου επιπέδου στην έδρα της και έκανε κομμάτια τους Γαλιθιάνους που είχαν καλή εικόνα μόνο για 40 λεπτά πριν καταρρεύσουν. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεπέρασε τον Τέλμο Θάρα και έγινε δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως και πρώτος σκόρερ στη φετινή La Liga. Την επιστροφή του με γκολ συνδύασε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 14' όταν μετά τη σέντρα ακριβείας του Ορεγιάνα από δεξιά ο Ιάγο Ασπας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στη συμβολή και αφού επέστρεψε στα πόδια του εκτέλεσε αλλά ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε. Στο 20' ο πορτέρο των φιλοξενούμενων, Ρουμπέν Μπλάνκο, έβγαλε το αριστερό του Κριστιάνο, στο 21' απέκρουσε ανεπανάληπτο τετ-ε-τετ με τον Ισκο ο οποίος είχε κάνει ωραία ντρίμπλα μετά τη σέντρα του Μπενζεμά και στο 40' σταμάτησε την κεφαλιά του Καζεμίρο μετά το φάουλ του Ισκο. Το σκορ άνοιξε στο 41' όταν από κόρνερ του Ισκο ο Πέπε έπιασε τρομερή κεφαλιά από το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του 20χρονου τερματοφύλακα της Θέλτα (1-0).

Η εικόνα του πρώτου μέρους δεν προϊδέαζε με τίποτα τι θα ακολουθήσει στην επανάληψη. Στο 50' ο Ρονάλντο έπιασε εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και έκανε το 2-0 και 8 λεπτά αργότερα με καταπληκτικό φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 60' ο Πορτογάλος εκτέλεσε ξανά φάουλ αλλά ο Ρουμπέν Μπλάνκο απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να μειώσει στο 62' η Θέλτα όταν ο Ούγκο Μάγιο έκανε φοβερή μακρινή πάσα στον Ιάγο Ασπας, ο οποίος με υπέροχο τελείωμα με λόμπα νίκησε τον Νάβας (3-1).

Στο 65' ο χορός των γκολ συνεχίστηκε όταν ο Καζεμίρο έκοψε, έδωσε στον Λούκας Βάθκεθ ο οποίος πέρασε στον Ισκο αριστερά και ο Ισπανός είπε πάρε-βάλε σε κενό τέρμα στον Ρονάλντο που σκόραρε στην κενή εστία (4-1). Στο ίδιο λεπτό πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του ο Γκάρεθ Μπέιλ που είχε να παίξει από τις 17 Ιανουαρίου. Στο 76' έγινε το 5-1 με κεφαλιά του Ρονάλντο μετά την ασίστ του Χεσέ, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα μόλις ένα λεπτό αργότερα, ύστερα από κλέψιμο, ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή (6-1). Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Μπέιλ με ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής δοκάρι-και-μέσα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν ΖΙντάν): Νάβας, Ράμος, Πέπε, Ντανίλο, Καρβαχάλ (77' Μαρσέλο), Καζεμίρο, Ισκο (65' Μπέιλ) Κόβατσιτς, Βάθκεθ, Ρονάλντο, Μαγιοράλ (70' Χεσέ).

Θέλτα (Εντουάρδο Μπερίσο): Μπλάνκο, Μάγιο, Πλάνας, Σέρτζι Γκόμεθ, Γιόνι Κάστρο, Ορεγιάνα, Ντίας, Βας (77' Μποβιού), Ερνάντες (35' Ραντόγια), Ιάγο Ασπας (67' Γκουιντέτι), Νολίτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα