Αχαρναϊκός - Κισσαμικός 0-1

Gazzetta team
Αχαρναϊκός - Κισσαμικός 0-1

bet365

Ο Κισσαμικός πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα του Αχαρναϊκού με τον Αυγενικού να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Κισσαμικός πήρε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα που τον ανέβασε στην 5η θέση της Football League. Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου εκμεταλλεύτηκε το γκολ του Αυγενικού στο 41' και πήρε το «διπλό» μιας και το κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος.

Και τι γκολ... Με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να βρίσκει και στην συμβολή των δοκαριών και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Αχαρναϊκός πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει το ματς. Μάλιστα σκόραρε στο 74' με κεφαλιά του Ταμπάκη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ (υπόδειξη που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Ομο, Παπατόλιος (56' Μήλιος), Ταμπάκης, Μπέλιτς (56' Μπέλιτς), Ομπράντοβιτς (80' Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσουβαλτσιδης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (86' Πότσι), Ν' Γκουέμ, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (82' Τσικουδάκης), Σαπαλίδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα