Σαββίδης: «Δεν είμαι απλά δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς»!

Σαββίδης: «Δεν είμαι απλά δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς»!

Σαββίδης: «Δεν είμαι απλά δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς»!

bet365

Ηγετική ομιλία από τον Ιβάν Σαββίδη στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από τη σημερινή προπόνηση! «Είμαι ένας από εσάς, να είστε περήφανοι για τη φανέλα, σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» επισήμανε ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του βορρά»!

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέσω «Skype» και τους είπε χαρακτηριστικά:

«Όσα προβλήματα και να μας βάλουν μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν.

Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε ακόμη περισσότερο. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει από δω και πέρα -απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν- εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου.

Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί».

Επίσης, απευθύνθηκε στον Ιγκόρ Τούντορ επισημαίνοντας, όπως λέει συνέχεια και παντού, πως τον υποστηρίζει απόλυτα, τώρα ακόμη περισσότερο.

Και ο προπονητής από την πλευρά του, είπε ότι η ομάδα ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις και οι παίκτες είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους.

Κλάους και Τζαβέλλας είπαν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ότι «είμαστε απόλυτα ενωμένοι και πεισμωμένοι και θέλουμε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς ως το τέλος».

Τέλος, ο Σαββίδης είπε στον Μακ ότι δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του, είχε μια αντρική αντίδραση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα