Με Μπουονανότε στην Αρκαδία

Με Μπουονανότε στην Αρκαδία

Gazzetta team
Με Μπουονανότε στην Αρκαδία

bet365

Αποστολή με αρκετές αλλαγές σε σχέση με αυτή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που... δεν έγινε ποτέ, ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Βασικότερη επιστροφή είναι αυτή του Μπουονανότε που επρόκειτο να προφυλαχθεί για το ματς Κυπέλλου, όμως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα δώσει το «παρών» στο «Θ.Κολοκοτρώνης».

Μέσα και οι Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης και Πλατέλλας.

Στα της προπόνησης, ξεκίνησε ατομικό ο Μπακάκης έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.

Επικίνδυνη αποστολή έχει η ΑΕΚ στην Τρίπολη. Σε απόδοση 2.30 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη της Ενωσης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα (7/3, 19:30):

Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα