Σε ρυθμούς ντέρμπι η Ευρώπη!

Gazzetta team
Σε ρυθμούς ντέρμπι η Ευρώπη!

bet365

O χαμένος... χάνεται στο Λονδρέζικο ντέρμπι, όπου Τότεναμ και Αρσεναλ θα δώσουν τι δική του μάχη! Μεγάλο ραντεβού και στη Βεστφαλία.

«Do or die» στο Λονδρέζικο ντέρμπι, όπου Τότεναμ και Αρσεναλ θα κάνουν τα πάντα να νικήσουν και να μείνουν ολοζώντανες στη μάχη κορυφής της Premier League. Στο Βόρειο Λονδίνο πάντως αφεντικό είναι οι «Κανονιέρηδες», οι οποίοι την τελευταία 20ετία τερματίζουν πάντα πάνω από τους Σπερς. Στα 10 τελευταία ντέρμπι ματς στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν για το πρωτάθλημα η Τότεναμ μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και δυο ήττες. Στο 2.37 ο άσος, στο 3.40 η ισοπαλία από τη Sportingbet.gr και στο 3.00 το διπλό! Μόλις μια φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α' μέρος η Τότεναμ στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και να κερδίζει στο α' μέρος τιμάται στο 2.90. Αντίθετα, η Αρσεναλ ήταν μπροστά στο πρώτο 45λεπτο μόλις στα 8 από τα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τρία γκολ έχει πετύχει ο Χάρι Κέιν στα δυο τελευταία ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Βενγκέρ και να το σκοράρει απόψε προσφέρεται στο 2.20, ενώ έχει 13 γκολ σε 17 ντέρμπι του Λονδίνου. Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά η Αρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις και την τελευταία φορά που έκανε τέσσερις ήταν το 2002!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ζιρού σκοράρει το πρώτο γκολ στο Τότεναμ - Αρσεναλ.

Ντέρμπι στη Bundesliga, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μπάγερν και με τρίποντο μπαίνει στη μάχη της κορυφής. Θα ωθήσει τους Βαυαρούς σε μια σκληρή κούρσα τίτλου; Η Μπάγερν υπέστη την πρώτη ήττα μόλις την Τετάρτη, και μάλιστα εντός έδρας από τη Μάιντς με 2-1. Στο 3.25 τιμάται ο άσος από τη Sportingbet.gr, στο 3.50 η ισοπαλία και στο 2.25 το διπλό! Ο Λεβαντόφσκι... αγαπά να παίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα, την έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές και έχει βρει δίχτυα σε όλες! Στο 1.95 προσφέρεται να το κάνει και απόψε! Εξαιρετική η Ντόρτμουντ στο Signal Iduna Park έχει πάρει 31 από τους 33 διαθέσιμους πόντους. Στις πέντε από τις εννέα τελευταίες συναντήσεις των δυο ομάδων είδαμε να σημειώνονται τρία και περισσότερα γκολ, με το Over να προσφέρεται στο 1.72. Βέβαια, οι Βεστφαλοί μπορεί να έχουν σκοράρει 103 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αλλά αμυντικά κρατάνε καλά και μάλιστα έχουν κρατήσει την εστία τους ανέπαφη στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια. Στο 2.25 προσφέρεται το Ν.G.

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Θέλτα και ψάχνει το ξέσπασμα, μιας και ο τίτλος ουσιαστικά έχει χαθεί. Τρεις διαδοχικές νίκες μετρούν οι Μαδριλένοι κόντρα στην ομάδα του Βίγκο χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ. Στο 1.33 τιμάται ο άσος, αλλά και στο 2.40 να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Παράλληλα, εντός έδρας έχει επιβεβαιωθεί το Οver 3.5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια (1.72 από τη Sportingbet), αλλά και το Over 1.5 γκολ στα οκτώ από τα εννέα (1.82). Η ομάδα του Μπερίσο είναι αήττητη στα τρία τελευταία, ενώ στα 10 από τα 13 εκτός έχει βρει δίχτυα!

 

Τελευταία Νέα