ΠΑΟΚ: «Ή τώρα ή ποτέ…»

ΠΑΟΚ: «Ή τώρα ή ποτέ…»

ΠΑΟΚ: «Ή τώρα ή ποτέ…»

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, κυρίως, εμφανίζονται αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος την υπόθεση «ελληνικό ποδόσφαιρο» και ετοιμάζονται για «σκληρό ροκ». 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για μεγάλες θυσίες, κατά βάση οικονομικές χωρίς να αποκλείονται και αγωνιστικές, κάτι που έδωσε να το καταλάβουν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος, συνομιλητές του εδώ και καιρό γύρω από το συγκεκριμένο «καυτό» θέμα, όσο και οι στενοί συνεργάτες του στην Τούμπα.

«Ή τώρα ή ποτέ» είναι η ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟΚ, που απορρέει από την στάση του ίδιου του Ιβάν Σαββίση, όσων και των στενών συνεργατών του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λούμπος Μίχελ, που δεν είναι ουρανοκατέβατος στο χώρο του ποδοσφαίρου, αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα και στους λίγους μήνες της εμπλοκής του με τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι «πολλά πράγματα δεν πάνε καλά», γι’ αυτό και αντιλήφθηκε καλύτερα από τον καθένα, την απαίτηση – εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για «σκληρό ροκ».

Αυτή είναι και η (νέα) στάση : «Σκληρό ροκ ως το τέλος»! Γι’ αυτό  χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ως την καταλληλότερη για να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από το σύστημα που το έχει διαλύσει τα τελευταία χρόνια. 

Best of internet