Δεν έχουν πει την πιο μεγάλη αλήθεια

Δεν έχουν πει την πιο μεγάλη αλήθεια

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το blog του στο gazzetta τις κινήσεις των «τριών» κατά του Ολυμπιακού από μία διαφορετική παράμετρο.

Σκέφτονται, συσκέπτονται, κάνουν δηλώσεις, ζητάνε πράγματα.

Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάνουν αυτό που νομίζουν ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης κι ο Σαββίδης. Είναι δικαίωμά τους.

Βλέποντας μόνιμα την πλάτη του Ολυμπιακού, προσπαθούν να τον γκρεμίσουν από την κορυφή. Δεν είναι παράλογο. Επιχειρούν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.

Όπως κι ο Μαρινάκης προσπαθεί δυναμικά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και να τον κρατήσει στην κορυφή, κάτι που καταφέρνει επί έξι ολόκληρα χρόνια κόντρα σε πολλές και μεγάλες αντιξοότητες.

Απλά δεν είδα ούτε μία φορά, ούτε έναν από τους τρεις ηγέτες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, να πει την πιο μεγάλη αλήθεια. Να παραδεχθεί την πιο μεγάλη αλήθεια.

Να απαντήσει, δηλαδή, στα πιο απλά ερωτήματα:

Είναι ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;

Παίρνει άξια, καθαρά και δίκαια το πρωτάθλημα;

Έχει φτάσει ο Ολυμπιακός δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου;

Γιατί από εδώ ξεκινάνε όλα! Ποιος έχει την καλύτερη ομάδα; Ποιος εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια καλύτερα από κάθε άλλο σύλλογο; Στην Ευρώπη, όπου οι διαιτητές είναι, βέβαια, ξένοι-και ξένους διαιτητές θέλουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ας αρχίσει η προσπάθεια για ένα νέο, καλύτερο ποδόσφαιρο από την πρώτη παραδοχή που πρέπει να γίνει, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Γιατί πρώτα παραδέχεσαι κάτι και μετά προχωράς στα επόμενα. Εξηγείς γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερος κλπ, κλπ. Κάνεις, όμως, την παραδοχή. Μία παραδοχή που δεν την έχουν κάνει ποτέ οι επικεφαλής των τριών άλλων μεγάλων ομάδων.

Ίσως γιατί δεν το αντέχουν να την κάνουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.