Μέσι... μέχρι το τέλος

Μέσι... μέχρι το τέλος

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι... μέχρι το τέλος

bet365

Να δουν τον Λιονέλ Μέσι με το καλό στο νέο «Καμπ Νου», αλλά και να τον θαυμάζουν με τη φανέλα της ομάδας μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για την καριέρα του, θέλουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MundoDeportivo», ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που θα πρέπει να διευθετήσουν οι «μπλαουγκράνα» τους επόμενους μήνες σχετικά με συμβόλαια και συνεργασίας, θα είναι και αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου της Καταλονίας είναι να κρατήσει τον Αργεντινό μάγο μέχρι το τέλος της καριέρας του, εφόσον το επιθυμεί φυσικά και ο ίδιος, με το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου να κάνει λόγο για ετοιμασίες συμβολαίου μέχρι το 2022!

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ντόρτμουντ - Μπάγερν και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λεβαντόφσκι γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Το τρέχον συμφωνητικό του Μέσι, που τον Ιούνιο κλείνει τα 29 του χρόνια, έχει διάρκεια μέχρι το 2018 και μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του Νεϊμάρ θα υπάρξει κινητικότητα για τον βραχύσωμο άσο και το μέλλον του στο «Καμπ Νου».

Θεωρείται, πάντως, δεδομένο, ότι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα τον δουν όταν με το καλό, το ιστορικό «σπίτι» του συλλόγου ανακατασκευαστεί!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα