Έρχεται αύξηση 50% για Σιμόες

Έρχεται αύξηση 50% για Σιμόες

Gazzetta team
Έρχεται αύξηση 50% για Σιμόες

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ετοιμάζεται να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο και σημαντική άυξηση αποδοχών.

Το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2017 και σύμφωνα με τη «Live Sport», η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προτείνει στον Πορτογάλο πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους, προκειμένου να... κόψει την όρεξη στους επίδοξους «μνηστήρες».

Οι πρώτες επαφές φαίνεται πως έχουν ήδη γίνει, με την πλευρά του παίκτη να ζητά αύξηση αποδοχών της τάξεως του 50%, απαίτηση η οποία βρίσκει σύμφωνη και την «Ένωση» , μιας και το ισχύον συμβόλαιο του είναι ιδιαίτερα χαμηλό (90.000 ευρώ ετησίως) και έτσι δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα