Καέν - Μονακό 2-2

Gazzetta team
Καέν - Μονακό 2-2

bet365

Ο Κουάκου κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και με εντυπωσιακό ψαλιδάκι στέρησε τη νίκη από την Μονακό, που έμεινε στο 2-2 με την Καέν.

Όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Καέν με την Μονακό, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψει αυτό που θα ακολουθούσε. Οι Μονεγάσκοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα, μόνο και μόνο για να δουν τον Κουάκου να ισοφαρίζει στο 89' σε 2-2 με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι!

Στα πρώτα 45' οι ομάδες δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Το ένα λάθος μετά το άλλο, καμία ιδέα στην επίθεση και πέρα από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για δύο πέναλτι, δεν είδαμε ούτε μία ευκαιρία της προκοπής. Το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν. Μόλις στο 48' ο Τραορέ έχασε την πρώτη ευκαιρία, ενώ στο 56' ο Λεμάρ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βερκούτρ για το 0-1!

Η χαρά των Μονεγάσκων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 64' ο Φερέ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα, με τον Γουάλας να κάνει χέρι στην περιοχή σε σουτ του Σομπέ. Λίγα λεπτά αργότερα η Μονακό πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Σίλβα έκανε την προσπάθεια στην περιοχή και το γύρισμα από δεξιά, με τον Γιαχία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2. Οι καενέ πίεσαν στη συνέχεια, είχαν καλές στιγμές με τους Λουί (76'), Απιά (79') και Ντα Σίλβα (86'), πριν ο Κουάκου φέρει ξανά το ματς στα ίσα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 89'! Στο 3' των καθυστερήσεων ο Μπαπέ παραλίγο να κάνει το 2-3, όμως ο Βερκούτρ έσωσε και η Καέν πήρε τουλάχιστον τον βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα