Για το γόητρο και την... πεντάδα!

Νίκος Τσιώκος
Για το γόητρο και την... πεντάδα!

bet365

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός θέλουν τη νίκη περισσότερο για το γόητρο στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, ενώ οι Αγρινιώτες με «τρίποντο» θα πλησιάσουν και την πεντάδα, εφόσον έρθει ο κατάλληλος συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Δύο ομάδες διαθέτει η Δυτική Ελλάδα στη Σούπερ Λίγκα και είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στους Ζωσιμάδες και τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Στο αυριανό (5/3 15:00) ιδαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αφού οι δύο ομάδες έχουν απλά στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Βέβαια, ίσως έχει μικρό από πλευράς Αγρινιωτών, με δεδομένο ότι με νίκη και απώλειες των Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης θα πλησιάσουν την πεντάδα, ενώ θα έχουν πλεονέκτημα σε περίπτωση που κάποια ομάδα της πεντάδας δε λάβει αδειοδότηση.

Ωστόσο, οι δύο σύλλογοι παίζουν περισσότερο για το γόητρο, αφού θέλουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, με τους προπονητές τους να έχουν να αντιμετωπίσουν απουσίες. Αυτός των γηπεδούχων δεν υπολογίζει στους Κοζορώνη, Φερφελή, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παπάζογλου, Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου, Παπουτσογιαννόπουλο.

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει

Όσον αφορά τις 11άδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές, ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει σκοπό να αλλάξει τη... συνταγή που κερδίζει. Έτσι, θα επιλέξει και πάλι το 3-5-2, με τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Σκόνδρα δεξιά στην άμυνα, τον Μιχαήλ αριστερά και τον Τζημόπουλο σε ρόλο λίμπερο.

Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Ναδάλες και στα χαφ οι Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίσα από δεξιά προς τα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο οι Ίλιτς, Μανιάς.

Αλλαγές από Ματζουράκη

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Ματζουράκης δε θα αλλάξει το 4-2-3-1, όμως αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Κυριακίδης, με τον Μύγα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Κέβιν το αριστερό και τους Μάκο, Κούσα να είναι στα στόπερ.

Στα χαφ διεκδικεί θέση ο Βασιλούδης αντί του τραυματία Παπάζογλου δίπλα στον Πάουλο, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Μουνιός δεξιά, ο Κάπελ αριστερά και ο Ουάρντα «δεκάρι», με τον Ρουσκουγέδα να μένει πιθανότατα στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα (11ος, 28 β.) - Παναιτωλικός (7ος, 31 β.): Σάββατο 5/3 15:00, Novasports1

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Περιστερίδης - Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ - Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες - Ίλιτς, Μανιάς.

Αποστολή: Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Κούτρης, Μπέριος, Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ηλιάδης, Νικολιάς.

Απόντες: Κοζορώνης (τιμωρημένος), Φερφελής (δεν υπολογίζεται).

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης - Μύγας, Μάκος, Κούσας, Κέβιν - Πάουλο, Βασιλούδης - Μουνιός, Ουάρντα, Κάπελ - Μαρκόφσκι.

Αποστολή: Κόρσιενς, Ρουσκουγέδα, Κλέσιο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Κριστιάνο.

Απόντες: Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου, Παπουτσογιαννόπουλος (τραυματίες)

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Καραντώνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα