Προβλέπεται... ματσάρα στα Χανιά

Προβλέπεται... ματσάρα στα Χανιά

bet365

Ο 5ος Πανιώνιος δοκιμάζεται στην έδρα του Πλατανιά (Σάββατο, 17.15, NS1) σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και κίνητρα για τις δύο ομάδες. Διαβάστε τα νέα τους και το πως θα παίξουν.
Σχετικά με την 11άδα του γηπεδούχου Πλατανιά - που έχει προβλήματα απουσιών και τραυματισμών - ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Βάντερσον. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Μπανανά και Σελίν. Κεντρικά χαφ οι Μουνάφο και Γκνιάτιτς και επιτελικός ο Μιλούνοβιτς. Δεξιά στην επίθεση ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Ντίνας και φορ ο Ανγκούλο.
Ο Πλατανιάς που γενικά είναι ομάδα που παίζει δημιουργικά και άκρως επιθετικά θέλει ακόμα μία εντός έδρας νίκη. Παρότι οι Χανιώτες έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους επιζητούν να κάνουν ξανά μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουν.
Ο 5ος Πανιώνιος έχει ακόμα πιο μεγάλα βαθμολογικά και αγωνιστικά κίνητρα. Σε σχέση με την διάταξή του ο Διούδης θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Αργυρόπουλος και αριστερό ο Τασουλής. Στο κέντρο της άμυνας δεξιά ο Ρισβάνης και αριστερά ο Οικονόμου. Κέντρο με Τζανδάρη και Σιώπη, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπακασέτας και στα δύο "φτερά οι Μπαργκάν και Καθάριο. Σε ρόλο φορ ο Καραμάνος.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πλατανιάς (11ος, 28 β.) - Πανιώνιος (5ος, 36 β.): Σάββατο 17:15 και Novasports 1.
Πλατανιάς (4 - 2 - 3 -1): Σωτηρίου - Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον - Γκνιάτιτς, Μουνάφο - Αποστολόπουλος, Μιλούνοβιτς, Ντίνας - Ανγκούλο.
Αποστολή: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι, Τσουράκης και Πάγκαλος.
Τιμωρημένοι: Κανείς. Απόντες: Τραυματίες οι Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης και εκτός ο Ολιμπά που είναι ακόμα σε... καραντίνα και ο μακροχρόνια απών Γιακουμάκης.
Πανιώνιος (4 - 2 - 3 - 1): Διούδης - Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής - Τζανδάρης, Σιώπης - Μπαργκάν, Μπακασέτας και Καθάριος - Καραμάνος.
Αποστολή: Παπαδόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μασούρας, Βιγιάλμπα και Χαλκιαδάκης.
Τιμωρημένοι: Ανσαριφάρντ και Κόρμπος. Απόντες: Κανείς.
Γήπεδο: Περιβολίων
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα