Χωρίς δύο ο Πανιώνιος στα Χανιά (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς δύο ο Πανιώνιος στα Χανιά (pic)

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ, Κόρμπο θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στα Χανιά ο Πανιώνιος, με στόχο να παραμείνει στην πεντάδα. Με 20άδα η αποστολή.

Στα Χανιά βρίσκεται, ήδη, ο Πανιώνιος για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια (5/3 17:15). Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει αυτού με μία προπόνηση στο Μάλεμε, στην οποία δεν προέκυψαν απρόοπτα. Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ, Κόρμπο και πήρε μαζί του στην Κρήτη 20 ποδοσφαριστές.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης.

Με αλλαγές στην 11άδα

Όσον αφορά την 11άδα, αυτή αναμένεται να έχει αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Διούδης, με τον Αργυρόπουλο να παίρνει τη θέση του Βλάχου στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή να είναι αριστερά, και τους Ρισβάνη, Οικονόμου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικά χαφ οι Τζανδάρης, Σιώπης και μπροστά τους να μένει μόνο ο Μπακασέτας ως δεκάρι και να ξεκινάει δεξιά ο Καθάριος και αριστερά ο Μπαργκάν. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Καραμάνος αντί του τιμωρημένου Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα