Μάχη ανόδου στην Λάρισα

Μάχη ανόδου στην Λάρισα

bet365

Μεγάλο ντέρμπι στην Λάρισα, όπου η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα με στόχο το προβάδισμα στην κούρσα της επιστροφής στα «μεγάλα σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το μεγάλο ντέρμπι ανόδου, λαμβάνει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρισα, όπου η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της. Οι «βυσσινί» παίζουν με μοναδικό στόχο την νίκη, αφού δεν έχουν περιθώριο για απώλειες, σε αντίθεση με την Ταξιαρχία, που είναι μπροστά στην βαθμολογία, έστω και με ισχνό προβάδισμα, οπότε παίζει για δύο αποτελέσματα.

ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή, με την αποστολή να κρύβει εκπλήξεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επικρατέστερη ενδεκάδα, την πρώτη του Τσιώλη στον πάγκο των «βυσσινί». Συγκεκριμένα, ο Ναγιάρ που αποτέλεσε τον λόγο του «διαζυγίου» με τον Ντόστανιτς, έμεινε εκτός αποστολής, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να στέλνει... μήνυμα, αφού η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει και όσο παραμένει τέτοια, δε θα υπολογίζεται. Επίσης, εκτός έμειναν οι Βέρτζος, Ροβίθης, που είναι ανέτοιμοι και ήταν γνωστό πως δε μπορούν να βοηθήσουν.

Όπως προαναφέραμε, πάντως, αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη που θα δούμε, αφού, όπως όλα δείχνουν και οι ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο ντεμπούτο του ο Τσιώλης, θα έχει αλλαγές. Θέση στην αρχική σύνθεση, αναμένεται να πάρει ο Νικολακάκης, που από το ματς με την Κέρκυρα και έπειτα, ήταν εκτός και είχε φτάσει ένα βήμα από την έξοδο. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη επιστροφή, αφού θέση βασικού παίρνει ξανά και ο Μονιάκης με τον Πάτο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Η ΑΕΛ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ξενοδόχοβ στο τέρμα, με τους Κομεσίδη, Γιοβάνοβιτς στα δύο άκρα της άμυνας. Στον άξονα θα είναι ο Αναστασόπουλος, με τους Μπανούση και Ουρτάδο να τον πλαισιώνουν. Όσο για την επίθεση, θέση στην κορυφή παίρνει ο Μαρουκάκης, με τους Μπόγιοβιτς και Πάτο να είναι στα «φτερά».

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ζιρού σκοράρει το πρώτο γκολ στο Τότεναμ - Αρσεναλ.

Απόλλών Σμύρνης:

Από το απόγευμα της Παρασκευής , η αποστολή του Απόλλωνα είναι στην Λάρισα για το σημαντικό ματς με την ομώνυμη ομάδα (Σάββατο, 5/3/2016, 18:30). Τις δυο ομάδας χωρίζει μόλις ένα βαθμός, - έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς και για τις δύο ομάδες.

Στην τελευταία προπόνηση σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» μεταξύ του Βάντερσον και του Κονέ, αλλά οι δυο παίκτες έμειναν στα… λόγια. Πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς τα νεύρα είναι στην… τσίτα και δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί η παρεξήγηση, η οποία όμως αποτελεί ήδη παρελθόν. Η άνοδος αποτελεί κοινό στόχο και αυτό από μόνο του αρκεί για να μην υπάρχουν… έχθρες.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει για το εν λόγω ματς τους Μπουτζίκο, Παρπέξ, Αρναούτογλου, Παρπέξ και Αλμπάνη. Όσον αφορά στα πλάνα του, δεν αναμένεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές, συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στη Λαμία.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Κονέ, Καμαρά, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Φατιόν, Πιπίνη, Σουνά, Φομίν, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη και Τζιώρα.

Στην 11άδα αναμένεται να δούμε τους: Αποστολίδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Κύργια, Δεληζήση μπροστά του και στα μπακ τους Πάνο, Ψιανό. Στα χαφ, ο Φατιόν θα έχει δίπλα του τουν Σουνά, (διεκδικεί θέση και ο Ρουσάκης), ενώ τον μοναδικό προωθημένο, Τζιώρα, θα πλαισιώσουν οι Κονέ, Βάντερσον και Φαρινόλα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα