Ξεκαθαρίζει για Αμπντούν

Ξεκαθαρίζει για Αμπντούν

Νίκος Τσιώκος
Ξεκαθαρίζει για Αμπντούν

bet365

Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (5/3) θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι τελικά στην αποστολή της Βέροιας ο Τζαμέλ Αμπντούν για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Τζαμέλ Αμπντούν για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αλγερινός έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πλέον, φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (5/3), με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποφασίζει να θα είναι... μέσα για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/3). Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έκανε δοκιμές στις σημερινές ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, ενώ έγινε δουλειά και στις στημένες φάσεις. Από το πρόγραμμα ήταν εκτός ο Λόπεζ, ενώ ο Μπατιόν ακολούθησε ατομικό και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος συνέχισαν την αποκατάστασή τους.

Από τη μεριά του, ο Μπαλάφας έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς εδώ και μερικές ημέρες, όμως είναι ανέτοιμος, τη στιγμή που δεν υπάρχουν... πονοκέφαλοι λόγω καρτών, καθώς άπαντες έχουν εκτίσει, πλην του Σιόντη, που έχει δηλωθεί να χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 28η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα