Εκτός ο Κούρος

Εκτός ο Κούρος

Νίκος Μαρούδας
Εκτός ο Κούρος

bet365

Επέστρεψαν στις προπονήσει οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, με τον Αλέξανδρο Κούρο να μην προπονείται λόγω σύσπασης στον αυχένα, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία...

Μετά την μη διεξαγωγή του ημιτελικού με την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Κούρο ο οποίος έχει σύσπαση στον αυχένα και έκανε θεραπεία και spa.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι καλό, αν και όλοι έχουν το αίσθημα αδικίας για το γεγονός πως με μια άδικη απόφαση τους στερείται η δυνατότητα να διεκδικήσουν το Κύπελλο και μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα