Επιστροφές και απουσίες στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφές και απουσίες στην Καλλονή

bet365

Οι Καλτσάς, Μπλάζιτς, Τσαμπούρης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, όμως τα προβλήματα συνεχίζονται για την Καλλονή. Μαγνητική θα κάνει ο Ελλακόπουλος, με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Νομπρέγκα. Μπήκε ο Στρατηλάτης.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Νίκο Καραγεωργίου στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής. Ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης είδε τους Καλτσά, Μπλάζιτς, Τσαμπούρη να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, ο Ελλακόπουλος αποχώρησε από το πρόγραμμα με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα κάνει μαγνητική, ενώ ο Νομπρέγκα ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Από τη μεριά τους, οι Βαλιός, Χιντασέλι, Σπυρόπουλος έκαναν αποθεραπεία, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, με τον Γιουκαρή να απουσιάζει λόγω ίωσης. Όσον αφορά τον Στρατηλάτη, ήταν παρόν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με την κατάστασή του να είναι βελτιωμένη. Ωστόσο, δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια, τη στιγμή που εκτός είναι έτσι κι αλλιώς ο Ελλακόπουλος λόγω καρτών, όπως και ο Φαβάλι για τον ίδιο λόγο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε στημένες φάσεις, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό, με τον Καραγεωργίου να κάνει δοκιμές για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στους ακρίτες. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (5/3), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Θράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα