Δύο τιμωρημένοι στην Ξάνθη

Δύο τιμωρημένοι στην Ξάνθη

bet365

Οι Μπέρτος και Λουσέρο έχουν συμπληρώσει κάρτες στην Ξάνθη και θα λείψουν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Ξάνθη ενόψει της 13ης φετινής εντός έδρας αναμέτρησης. Την ερχόμενη Κυριακή (17:15) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Καλλονής στο γήπεδό της και δουλεύει για να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης. Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα θέλει η Ξάνθη. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.05 τη νίκη της ακριτικής ομάδας από το πρώτο μέρος.

Αρχικά οι παίκτες που ξεκίνησαν τις ασκήσεις στις 10:30 δούλεψαν σε τομείς της ανασταλτικότητας και της αμυντικής οργάνωσης. Οι υπόλοιποι, μια ώρα αργότερα έριξαν το βάρος σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων. Στις υποχρεώσεις της ομάδας βρίσκεται από χθες και ο Βασίλης Σκούρτης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεαρός Χατζητερζόγλου Οκάν. Από την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής θα απουσιάσουν οι Μανώλης Μπέρτος - Αντριάν Λουσέρο λόγω κίτρινων καρτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα