Ο Ζουκουλίνι πάει Τρίπολη!

Ο Ζουκουλίνι πάει Τρίπολη!

bet365

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που ήταν και σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα έχει εκφράσει την επιθυμία να δει από κοντά τον αγώνα της Ένωσης με τον Αστέρα την Δευτέρα.
Είναι γνωστό ότι ο Μπρούνο Ζουκουλίνι είναι στην Αθήνα έπειτα από την επέμβασή του στο μετατάρσιο και η καθημερινότητά του περιλαμβάνει πολύ ΑΕΚ και Σπάτα, όπου είναι το προπονητικό της ομάδας, οπως είναι λογικό. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν σε πολύ καλή διάθεση στην διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής πειράζοντας συμπαίκτες και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αυτό που δεν περίμενε κανείς ίσως είναι ότι ο Ζουκουλίνι θα είχε την διάθεση να δει το ματς στην Τρίπολη. Και αυτό γίνεται εκτός ΟΑΚΑ και ο νάρθηκας δεν τον βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντως ο άσος της Σίτι ενημέρωσε για την επιθυμία του που μάλλον θα γίνει πράξη. Αναμένεται να δώσει το παρών την Δευτέρα στην Τρίπολη.
Ο Αργεντίνος θα γυρίσει στο Μάντσεστερ σε μία εβδομάδα από τώρα και αυτό διότι είναι προγραμματισμένο να βγάλει τον νάρθηκα από την επέμβαση που έχει κάνει. Έπειτα θα "πετάξει" για Αργεντινή και εκεί θα ακολουθήσει το κυρίως πρόγραμμα αποθεραπείας με τον πλέον φημισμένο συμπατριώτη του ορθοπεδικό με αποκλειστική ειδικότητα σε τέτοιους τραυματισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα