Βάργκας: «Εγώ απλά άγγιξα την μπάλα»

Βάργκας: «Εγώ απλά άγγιξα την μπάλα»

Gazzetta team
Βάργκας: «Εγώ απλά άγγιξα την μπάλα»

bet365

Ο Ρόναλντ Βάργκας κράτησε χαμηλούς τόνους για την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά το γκολ που πέτυχε.

Στην συνολική προσπάθεια και όχι στην ατομική του εμφάνιση, στάθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας κατά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και τον τίτλο του MVP.

«Είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρνεις να κερδίσεις αυτά τα βραβεία σε ένα ντέρμπι. Έτσι κι αλλιώς για όλους τα ντέρμπι είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Τόσο για την ομάδα γενικά όσο για μένα. Αισθάνομαι χαρούμενος που πήρα αυτά τα δύο βραβεία, αλλά θέλω να πω ότι θα τα μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου γιατί όλη η ομάδα κέρδισε και όχι μόνο εγώ», είπε στην κάμερα της Nova.

Όσο για το γεγονός ότι εξελίχθηκε φέτος σε ...άνθρωπο των ντέρμπι, ο Βάργκας δήλωσε: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι δουλειά συνολική. Εγώ ήμουν ο τυχερός που άγγιξα τελευταίος τη μπάλα και κατάφερα να τη στείλω στα δίχτυα του αντιπάλου και να σκοράρω, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο όποιος και να σκόραρε. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που εγώ τα κατάφερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και σ' αυτό το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα