Φαγητό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες!

Φαγητό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες!

Φαγητό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους πρόσφυγες!

bet365

Ακόμη μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη θα προσφέρεται φαγητό στους πρόσφυγες.

Από σήμερα στις 18:30 και κάθε μέρα θα προσφέρεται φαγητό στους πρόσφυγες από τον Ολυμπιακό, ύστερα από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το θέμα έκανε γνωστό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του Καραισκάκη θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά στους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν απο τις πατρίδες τους και απο τις ζωές τους. Ξεκινάμε το απόγευμα στις 18:30 στην Ε2 του Λιμανιού στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα