Δέλλας: «Δεν θα κλειστούμε στην Λεωφόρο»

Gazzetta team
Δέλλας: «Δεν θα κλειστούμε στην Λεωφόρο»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά ξεκαθάρισε πως ο Ατρόμητος δεν θα κλειστεί στην Λεωφόρο.

Μπορεί στα παιχνίδια του Κυπέλλου ο Ατρόμητος να μέτρησε μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όμως ο Τραϊανός Δέλλας θεωρεί πως το ματς της Κυριακής θα είναι διαφορετικό.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο προπονητής του Ατρόμητου, είπε: «Νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι, διότι είναι για το πρωτάθλημα. Στο άλλο είχαμε πάει με τη λογική ότι δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, διότι διακυβεύονται τρεις βαθμοί και πρέπει να μπούμε με άλλη νοοτροπία. Νομίζω ότι και ο Παναθηναϊκός θα έχει διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι, διότι και ο ίδιος θα θέλει να κερδίσει το παιχνίδι και να βάλει γκολ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, διότι ότι δεν υπάρχουν και σκοπιμότητες αυτή τη στιγμή».

Θα μπορέσει ο Ατρόμητος να βρεί δίχτυα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή; Στο 1.95 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο στη Mybet.

Όσο για το πως περιμένει τους «πράσινους», είπε: «Σίγουρα, οι μεγάλες ομάδες όταν έχουν δυσκολίες αντιδρούν και αυτήν την αντίδραση την περιμένω. Επομένως, θα πρέπει να ετοιμαστούμε κατάλληλα για μια τέτοια αντίδραση, παίζουνε στην έδρα τους και τα περιθώρια γι’ αυτούς έχουν στενέψει. Αλλά εμείς, όπως έχω πει και στα παιδιά, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να πηγαίνουμε θέλω να παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο χωρίς να σκεφτόμαστε να κλειστούμε πίσω. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε και αυτό θέλω να περάσω στην ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα