«Καίει» το θέμα της αδειοδότησης

Θοδωρής Βασίλης
«Καίει» το θέμα της αδειοδότησης

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στο θέμα της αδειοδότησης με τις εξελίξεις στα υπόλοιπα θέματα να μπαίνουν για τώρα τουλάχιστον σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που καίει τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η εξασφάλιση άδειας ενόψει της νέας χρονιάς. Με αυτό το θέμα ασχολούνται αποκλειστικά οι άνθρωποι του συλλόγου, αφού η αδειοδότηση είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Για τον λόγο αυτό έχουν μπει σε δεύτερο πλάνο τα άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα, όπως είναι το θέμα της παραμονής του Γιάννη Πετράκη, αλλά και η ανανέωση των συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών όπως του Ίλιτς και του Μανιά.

Άλλωστε, διαφορετικά θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν αν τα νέα από το θέμα της αδειοδότησης θα είναι θετικά και διαφορετικά αν τελικά δεν εξασφαλίσει άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα