Δεν γίνεται το Ηρακλής - Ολυμπιακός!

Δεν γίνεται το Ηρακλής - Ολυμπιακός!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο αγώνας της Κυριακής του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει για λόγους ασφαλείας!

Στις καλένδες μεταφέρεται το ματς του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr , η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εισηγήθηκε τη μη διεξαγωγή του για λόγους ασφαλείας.

Ο λόγος είναι το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην πόλη μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας αλλά και το γεγονός ότι πολλές αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης έχουν μεταφερθεί στην Ειδομένη για τους πρόσφυγες.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει η αρνητική εισήγηση της αστυνομίας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην την δεχθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η ανακοίνωση ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας αναμένεται εντός της ημέρας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα