Επίθεση των ομάδων σε Κοντονή!

Θοδωρής Βασίλης
Επίθεση των ομάδων σε Κοντονή!

bet365

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε ξανά σε σημείο μηδέν με την αναβολή του Κυπέλλου και το gazzetta.gr συγκέντρωσε όλες τις αντιδράσεις των ομάδων που κατηγορούν τον Κοντονή.

Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την οριστική αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τα γεγονότα της Τούμπας στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Όπως ήταν λογικό η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το gazzetta.gr σας παραθέτει τις απόψεις αυτές.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για την απόφαση της Πολιτείας να μην συνεχίσει την διαδικασία του Κυπέλλου και τονίζει ότι υπάρχει εύνοια υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ ζητάει πραγματικές λύσεις για τα φαινόμενα βίας.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι ξεκάθαρος από την στιγμή που ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός. Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην ρεβάνς του Κυπέλλου (πριν αυτό αναβληθεί οριστικά), ενώ ζητάει και την παραίτηση του Προέδρου της ΕΠΟ Γκιρτζίκη.

ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ συντάσσονται με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την αναβολή του Κυπέλλου τονίζοντας πάντως πως το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με την τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Παναθηναϊκός

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό είναι σε ανοικτή επικοινωνία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ υπάρχουν σκέψεις για αγωγή στον Ανδρέα Παππά.

Ατρόμητος

Τέλος, στον Ατρόμητο αντίθετα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της πολιτείας θεωρώντας εντελώς άδικη την απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες ζητάνε επανεπανεξέταση κι ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις.

SKODA Ξάνθη

«Να αποφασίσουμε: Το κλείνουμε το... μαγαζί ή όχι;» αναρωτιέται η ομάδα με ανακοίνωση της

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηρακλής με την οποία ζητάει από την Πολιτεία να μην τιμωρήσει τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου.

ΕΠΟ

Απάντηση υπήρξε όμως και από την ΕΠΟ η οποία φωτογράφισε τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα κάνοντας λόγο για «επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου!».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα