Αντίθετη με Κοντονή η Νέα Δημοκρατία

Αντίθετη με Κοντονή η Νέα Δημοκρατία

Αντίθετη με Κοντονή η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία παρουσιάστηκε αντίθετη με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει τους υπόλοιπους αγώνες του φετινού Κυπέλλου.

Θέση μέσω της υπεύθυνης τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή, πήρε η αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την διακοπή Κυπέλλου. Ειδικότερα: «Η καταπολέμηση της βίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρακτικές 'πονάει δόντι, κόβει κεφάλι'. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά όλων μας, και πρέπει να βασίζεται στις αυτονόητες αρχές της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αποτελεσματικότητας.
 
Το ποδόσφαιρο δεν θα εξυγιανθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα κενά περιεχομένου και επιβολή ποινών κατόπιν εορτής. Απαιτείται ειλικρινής βούληση για την πάταξη του φαινομένου με έμφαση στα μέτρα πρόληψης. Η ΝΔ θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα σταθεί απέναντι σε ενέργειες εντυπωσιασμού που τελικά οδηγούν σε περαιτέρω απαξίωση του ελληνικού αθλητισμού».

Best of internet