Σπανός: «Άδικη η απόφαση»

Σπανός: «Άδικη η απόφαση»

Gazzetta team
Σπανός: «Άδικη η απόφαση»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε άδικη την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδα και τόνισε πως ο Ατρόμητος έχει να καταθέσει προτάσεις στην Πολιτεία για συνέχιση του θεσμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου στη Nova:

Για την αναβολή του ΑΕΚ – Ατρόμητος: «Ήταν μια λογική απόφαση λόγω περιρρέουσας ατμόσφαιρας, την οποία πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα. Μας έγινε γνωστή γύρω στις 17:15 από το περιβάλλον του Υπουργού. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό, παρότι για έναν προγραμματισμό ομάδος είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όμως επαναλαμβάνω, έπρεπε να σεβαστούμε αυτή την απόφαση».

Για τη διακοπή του Κυπέλλου: «Δε συμφωνούμε στο σκέλος της ματαίωσης. Το Κύπελλο είναι ένα τρόπαιο, κάτι που μένει στην ιστορία μιας ομάδας. Εμείς θέλαμε να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες είχαμε στον αγωνιστικό χώρο για την κατάκτησή του. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος και είναι άδικη η απόφαση να πληρώνουμε εμείς τις παραβατικές συμπεριφορές άλλων».

Για το πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η διοργάνωση: «Έχουμε μια δέσμη προτάσεων να καταθέσουμε, ξέρουμε ότι θα γίνει και μια ευρεία σύσκεψη τις επόμενες μέρες. Ίσως να μπορεί να γίνει ο τελικός, χωρίς οργανωμένους, ίσως με με μαθητές, με ονοματικό εισιτήριο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον, πιθανώς σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν μας τιμά κάτι τέτοιο σαν ποδόσφαιρο, αλλά αφού δεν ήμαστε ικανοί για έναν τελικό με φιλάθλους και των δύο ομάδων, ίσως πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για να γίνει ο τελικός. Πρέπει να γίνει το παιχνίδι αφού κρίνεται ένα τρόπαιο, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτά πρέπει να κρίνονται μέσα στα γήπεδα».

Για την πρόταση της Ξάνθης και του κ. Πανόπουλου: «Όσα πρότεινε έπρεπε να έχουν γίνει χθες. Να αφήσουν όλοι στην άκρη τα συμφέροντά τους. Πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες να κάτσουμε κάτω, να φτιάξουμε έναν κώδικα αξιών και να προχωρήσουμε μπροστά. Σαν παράγοντες πυροβολούμε τα πόδια μας όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να σταματήσουμε την επικοινωνιακή πολιτική και να δημιουργούμε κλίμα κοιτάζοντας ο καθένας τα συμφέροντά του. Είναι ώρα μηδέν, πρέπει να κάτσουν οι ιδιοκτήτες σε ένα τραπέζι και όσοι έχουν διαφορές και θέλουν να γίνουν βασιλιάδες να βρουν ένα άλλο χόμπι...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα