Άρης: Προπόνηση και... τσίκνισμα (pics)

Άρης: Προπόνηση και... τσίκνισμα (pics)

Gazzetta team
Άρης: Προπόνηση και... τσίκνισμα (pics)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα στο Ρύσιο ενόψει του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης και στη συνέχεια τσίκνισαν εναρμονισμένοι στο πνεύμα της ημέρας.

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (6/3) με το Νέστο Χρυσούπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Ο Νίκος Αναστόπουλος, είδε με ικανοποίηση τόσο τους μέχρι πρότινος τραυματίες Σαμαρά και Κωνσταντινίδη όσο και τον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, να συμμετέχουν χωρίς πρόβλημα στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας θα απουσιάσει ο Πασχάλης Μελισσάς, που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισε την ποινή του. Για αύριο (4/3), υπάρχει προγραμματισμένη και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day.

Το… τσίκνισαν σαν μια οικογένεια

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, εναρμονισμένοι στο πνεύμα της ημέρας, τσίκνισαν όλοι μαζί σε οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα. Το τραπέζι στην ομάδα έκανε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Κάκαλης μαζί με τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα