Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε την διακοπή!

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε την διακοπή!

bet365

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντιδράσει ακόμα για τις εξελίξεις για το Κύπελλο αλλά είναι σαφές πως στο Λιμάνι δεν ήθελαν την διακοπή του θεσμού.

Στις τάξεις των ερυθρόλευκων από το βράδυ της Τετάρτης γίνονται διαρκείς συζητήσεις και σχολιασμοί από παίκτες και ανθρώπους της ομάδας για το τι συνέβη στην Τούμπα. Η πειραϊκή ΠΑΕ επέλεξε να μην απαντήσει στα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη ενώ πέραν της τοποθέτησης του Κώστα Καραπαπά στο Facebook δεν υπήρξε άλλη επίσημη τοποθέτηση.

Ωστόσο η διακοπή του Κυπέλλου δεν είναι μία θετική εξέλιξη για τους Πειραιώτες υπό την έννοια πως ήθελαν να γίνει κανονικά ο τελικός και να πάρουν το νταμπλ. Ενδεχομένως πάντως να προκύψει κάποια αντίδραση πάνω σε αυτό εντός της ημέρας.

Είναι επίσης σαφές ότι στο Λιμάνι εκτιμούν πως όσα συνέβησαν στην Τούμπα φέρουν την... σφραγίδα και την υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Ακόμα πως είναι λάθος να παρουσιάζεται πως ο Ολυμπιακός είναι αρμόδιος για τις όποιες αντιδράσεις στα ματς που δίνει και πως γίνονται επεισόδια μόνο σε δικές του αναμετρήσεις. Στον πειραϊκό σύλλογο θεωρούν γενικότερα πως οι αντίπαλοί τους και ο ΠΑΟΚ ψάχνουν άλλοθι για την μη πετυχημένη πορεία τους. Επίσης ότι η διαφορά των ομάδων αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο, στην βαθμολογία και στις ευρωπαϊκές λίστες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα