Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Λούμπος Μίχελ να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει ακόμα και το πρωτάθλημα μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει επίσημες απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

Συνεχείς διεργασίες στον ΠΑΟΚ μετά τον... ασκό του Αιόλου που άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης! Συγκεκριμένα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με τον πρόεδρο του συλλόγου Λούμπος Μίχελ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, εξέφρασε στον Σλοβάκο  την σύμφωνη γνώμη του με τις αποφάσεις του συμβουλίου, όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr.

Ο Ιβάν Σαββίδης παράλληλα ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσουν όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες (ακόμη και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα) μέχρι να απαντηθούν επίσημα τα αιτήματα της ομάδας του. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να πιέσουν καταστάσεις και να φτάσουν το θέμα μέχρι και τον υφυπουργό αθλητισμού, καθώς θεωρούν πως μόνο ο Σταύρος Κοντονής που έχει το μαχαίρι και το καρπούζι μπορεί να λάβει μια τέτοια απόφαση.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν ακόμη αποφάσεις για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, σχετικά με το αν η ομάδα θα κατέβει στην αναμέτρηση της Κομοτηνή ή όχι.

Best of internet