Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

Σαββίδης: «Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Λούμπος Μίχελ να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει ακόμα και το πρωτάθλημα μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει επίσημες απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Συνεχείς διεργασίες στον ΠΑΟΚ μετά τον... ασκό του Αιόλου που άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης! Συγκεκριμένα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με τον πρόεδρο του συλλόγου Λούμπος Μίχελ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, εξέφρασε στον Σλοβάκο την σύμφωνη γνώμη του με τις αποφάσεις του συμβουλίου, όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr.

Ο Ιβάν Σαββίδης παράλληλα ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσουν όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες (ακόμη και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα) μέχρι να απαντηθούν επίσημα τα αιτήματα της ομάδας του. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να πιέσουν καταστάσεις και να φτάσουν το θέμα μέχρι και τον υφυπουργό αθλητισμού, καθώς θεωρούν πως μόνο ο Σταύρος Κοντονής που έχει το μαχαίρι και το καρπούζι μπορεί να λάβει μια τέτοια απόφαση.

Πάντως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν ακόμη αποφάσεις για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, σχετικά με το αν η ομάδα θα κατέβει στην αναμέτρηση της Κομοτηνή ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα