Ηρακλής: Χειρουργήθηκε ο Μπαρτολίνι, ατομικό ο Πασάς

Ηρακλής: Χειρουργήθηκε ο Μπαρτολίνι, ατομικό ο Πασάς

bet365

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στους προσαγωγούς και αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου. Ατομικό ακολούθησε ο Πασάς, ενώ σταδιακά εντάσσονται στην ομάδα οι Μάζαρ, Στάμου και Κάσσος.

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το σαββατιάτικο (5/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο. Στη σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι παίκτες δούλεψαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ζητάω πάθος και αποφασιστικότητα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του τον Πασά που έκανε ατομικό, ενώ οι Λάζαρ, Στάμου και Κάσσος, μπαίνουν σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, όμως δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που θέλει το τεχνικό τιμ.

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.88 να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά ο «Γηραιός».

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στους προσαγωγούς ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας σε 25 περίπου μέρες. Παράλληλα θα εκτίσει την τιμωρία των δυο αγωνιστικών που έχει εξαιτίας καρτών στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα