Η άδεια του Νάνο!

Η άδεια του Νάνο!

Νίκος Αθανασίου
Η άδεια του Νάνο!

bet365

Ο Ισπανός μπακ έγινε πατέρας και εξασφάλισε μία άνευ προηγουμένου άδεια από τον Αντρέα Στραματσόνι, ξεκάθαρο δείγμα του πόσο δεν τον υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός. Πως έχει το ρεπορτάζ.

Ας ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα. Ο Νάνο έγινε μπαμπάς την Δευτέρα, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Να τους ζήσει. Πάμε τώρα και στο καθαρά ποδοσφαιρικό ζήτημα του θέματος. Από την προηγούμενη Παρασκευή ο Ισπανός αμυντικός πήρε άδεια μίας εβδομάδας από τον Αντρέα Στραματσόνι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισπανός εδώ και καιρό είχε ζητήσει την άδεια από τον Ιταλό, θέλοντας το προφανές, να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του. Ο «Στράμα» άναψε... πράσινο φως και ο Νάνο αφού πήγαν όλα καλά θα μπορούσε να γυρίσει σήμερα. Την Τετάρτη έπρεπε να είναι στην πατρίδα του, καθώς για να ταξιδέψει το νεογέννητο στην Ελλάδα θα έπρεπε να κάνει τα απαραίτητα χαρτιά μαζί με την σύντροφό του. Επικοινώνησε με τον Μέντες και ο Ολλανδός μετά από συννενόηση με τον Στραματσόνι του είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να γυρίσει το Σάββατο, καθώς είχε χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, δηλαδή να εξασφαλίσει παίκτης του Παναθηναϊκού τόσο μεγάλη άδεια κατά την διάρκεια της σεζόν. Για οποιοδήποτε λόγο. Αυτό φυσικά είναι ξεκάθαρο δείγμα του πόσο δεν υπολογίζει ο Ιταλός τεχνικός στον Ισπανό μπακ που έχει χάσει την θέση του από τον μόνιμα αρνητικό Ντάνιελ Πράνιτς. Τα σημάδια δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει ο Νάνο στο «τριφύλλι» και πιθανότατα το καλοκαίρι να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Primera Division.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα