ΠΑΟΚ: Μια μέρα μετά…

ΠΑΟΚ: Μια μέρα μετά…

ΠΑΟΚ: Μια μέρα μετά…

Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και ν' αφήσουν στην άκρη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.  

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι παίκτες και το τεχνικό βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο για να συνεχίσουν την δουλειά τους. «Μια μέρα μετά το… δημιούργημα του Ανδρέα Παππά και των συνεργατών του στην Τούμπα, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά στο γήπεδο για να κάνει τη δουλειά του. Ν’ ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κι όχι με όσα το διασύρουν.

Ο ‘Ιγκορ Τούντορ και οι παίκτες του, άλλωστε, πρέπει να προετοιμαστούν ψυχολογικά κι αγωνιστικά για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Η προπόνηση της Πέμπτης (03.03) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Παναγιώτης Γλύκος , Ζάιρο , Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκάρι Ροντρίγκες , Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκαν κανονικά.Την Παρασκευή (04.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Best of internet