Διακοπή στο Κύπελλο, μέτρα για το πρωτάθλημα

Διακοπή στο Κύπελλο, μέτρα για το πρωτάθλημα

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έφυγε λίγο μετά τις 16.00 από το Υπουργικό Συμβούλιο χωρίς να κάνει δηλώσεις, αλλά βγαίνοντας άφησε να εννοηθεί ότι θα ανακοινώσει τη διακοπή του Κυπέλλου.

Οπως σας είχε γράψει από το πρωϊ το gazzetta.gr ο Σταύρος Κοντονής είχε αποφασίσει την αναβολή του Κυπέλλου, την οποία εισηγήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και φαίνεται ότι πήρε το πράσινο φως. Ετσι όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει ο αποψινός ημιτελικός ΑΕΚ - Ατρόμητος

Σε λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την διακοπή του Κυπέλλου, μετά τα σοβαρά επεισόδια στον ημιτελικό της Πέμπτης και ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται αρκετά πιθανό ότι στον τελικό θα έπαιζαν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Επίσης θα ανακοινώσει και μέτρα που θα ληφθούν άμεσα στο πρωτάθλημα, προκειμένου να χτυπηθούν τα φαινόμενα βίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα